Tarieven

De sessies worden afgerekend bij de start van de sessie, contant of via een tikkie.

  • Telefonische kennismaking: Gratis
  • Intakegesprek 1 uur: €75,00 incl. BTW.
  • Coaching sessie 1 uur: €75,00 incl. BTW.
  • Coaching sessie 1,5 uur: €100,00 incl. BTW.
  • Persoonlijk Helend verhaal: € 150,00 incl. BTW

Uitleg Helend verhaal  Methodes

 

Eventuele vergoedingen

Zorgverzekering

In de meeste gevallen vergoeden zorgverzekeringen de sessie niet. Een enkele keer vergoedt de zorg verzekering wel een deel. Voor meer informatie hierover kan je het beste contact opnemen met de zorgverzekeraar.

PGB

In sommige gevallen kan kindercoaching betaald worden vanuit het Persoonsgebonden Budget (PGB). Een PGB is een geldbedrag waarmee men zelf zorg en begeleiding kan inkopen. Op deze wijze kan kindercoaching betaald worden vanuit het PGB. Voor meer informatie en de voorwaarden zie: www.pgb.nl. Voor het aanvragen van een PGB kan je contact opnemen met het zorgloket van uw gemeente.

Belasting

Onder de noemer psychosociale hulpverlening/begeleiding kunnen de sessies als aftrekpost bij de inkomstenbelasting worden opgevoerd. Je kan de gemaakte kosten ook als bijzondere ziektekosten op de belastingaangifte aftrekken.

Opmerking

Ik zou het liefst mijn coaching voor iedereen mogelijk willen maken. Om te zorgen dat ik ook gezinnen kan helpen die de financiën niet hebben, richt ik een speciaal spaarpotje in. Van elke sessie gaat hier €2,- naartoe. Mocht je willen doneren dan is dat natuurlijk altijd heel erg welkom.