Ik ben Karin

Mijn hele carrière heb ik als leerkracht gewerkt op de basisschool. Op wisselende locaties en met allerlei leeftijden. Ik heb dat altijd met veel plezier en passie gedaan. Toch was daar altijd de wens om mij meer te kunnen verdiepen in het individu om zo  een diepere verbinding aan te gaan. Vandaar mijn keuze om als kindercoach een eigen praktijk te starten.

De ervaring met de verschillende fases in de ontwikkeling van het kind, zijn van toegevoegde waarde. Ook mijn intuïtie is erg bruikbaar in mijn praktijk.

Daarnaast heb ik verschillende studies gevolgd op het gebied van kindercoaching. Tijdens de sessies combineer ik mijn ervaring, intuïtie en kennis zodat kinderen tot waardevolle inzichten en ontwikkelingen komen. De ouders worden natuurlijk betrokken in dit proces zodat ik als coach het kind en de ouders hierin kan begeleiden. Zo kan het kind in de eigen leefomgeving  vanuit zijn eigen kracht verder gaan en zich daardoor prettiger voelen. Dit zal een hele opluchting zijn voor de ouders en het kind. Want iedere ouder wil natuurlijk dat het kind zich vrij en gelukkig kan ontwikkelen. 

Een traject bij mij kan een cadeautje zijn voor het kind zijn hele leven!

Kaatjeenkids